Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τανάγρα – Rafale: Η συγκινητική ανάρτηση του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τανάγρα – Rafale: Η συγκινητική ανάρτηση του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης Τανάγρα - Rafale: Τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόσωπο ενός χειριστή των Rafale, αναγνωρίζει μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόσωπο ενός χειριστή των Rafale αναγνωρίζει μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Τανάγρα κατά την τελετή υποδοχής των σύγχρονων γαλλικών μαχητικών που πλέον εντάσσονται στην Πολεμική Αεροπορία. Ο πρωθυπουργός ανέβασε τη φωτογραφία ενός πιλότου με τα δυο μικρά παιδιά του μπροστά από ένα Rafale γράφοντας τα εξής: “Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα παιδιά του θέλουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζουμε”.

Σε μία ακόμη φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά χειριστές των αεροσκαφών, σημειώνοντας: “Καλές πτήσεις να έχουν τα νέα μας Rafale και οι άξιοι χειριστές τους για να προστατεύουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας παντού την ειρήνη”. Το story του πρωθυπουργού συμπληρώνει και ένα βίντεο με τα Rafale να πετούν στον ελληνικό ουρανό και τον ίδιο να αναφέρει: “Υπερήφανη η πατρίδα μας, υποδέχεται σήμερα τα πρώτα 6 από τα 24 υπερσύγχρονα Rafale”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις