Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλάνδρι γυναικολόγος: Εφιάλτης με κουκουλοφόρους σε σπίτι γνωστού γιατρού
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι γυναικολόγος: Εφιάλτης με κουκουλοφόρους σε σπίτι γνωστού γιατρού

Χαλάνδρι γυναικολόγος: Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστός γυναικολόγος και η κόρη του όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στη μεζονέτα που διαμένουν στο Χαλάνδρι.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστός γυναικολόγος και η κόρη του όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στη μεζονέτα που διαμένουν στο Χαλάνδρι.

Μάλιστα, τη στιγμή της εισβολής ο γυναικολόγος βρισκόταν στο ιατρείο του και αντιλήφθηκε τους δράστες από το κλειστό κύκλωμα με κάμερες που έχει εγκαταστήσει.

Αυτό που είδε στην οθόνη ήταν τρεις κουκουλοφόρους να προσπαθούν να μπουν στη μεζονέτα ενώ μέσα ήταν η 16χρονη κόρη του μαζί με την καθηγήτριά της, Αμέσως επικοινώνησε με την κόρη του και τους ζήτησε να μπουν στο δωμάτιο πανικού με την ατσάλινη πόρτα που διαθέτει το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, η κόρη του γιατρού και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο πανικού, ενώ οι κουκουλοφόροι πάλευαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν τη σιδερένια πόρτα.

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός είχε ήδη ειδοποιήσει την ΕΛΑΣ και μέσα σε λίγα λεπτά άνδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι επίδοξοι ληστές είχαν φύγει με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις