Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αργυρούπολη ξυλοδαρμός: Αυτό είναι το σπίτι «κολαστήριο» – Άφαντος ο 48χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη ξυλοδαρμός: Αυτό είναι το σπίτι «κολαστήριο» – Άφαντος ο 48χρονος

Αργυρούπολη ξυλοδαρμός: H 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Εικόνες από το σπίτι «κολαστήριο» στην Αργυρούπολη έρχονται στη δημοσιότητα. Εκεί όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια η 40χρονη γυναίκα από τον 48χρονο σύντροφό της και πλέον δίνει μάχη για τη ζωή της. Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής (14/1). Ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός, με τον 48χρονο να αρχίζει να γρονθοκοπά με απίστευτη αγριότητα την 40χρονη, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα. Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος ενημέρωσε στη συνέχεια συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί. Αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του τμήματος Αλίμου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, τις έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

H 40χρονη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε νοσηλεύεται από την πρώτη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Γείτονας του ζευγαριού άκουσε σύμφωνα με πληροφορίες την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και κάλεσε την αστυνομία. «Την άκουσαν να φωνάζει και για αυτό πήραν την αστυνομία”.

«Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»

Νωρίτερα, η κόρη του δράστη έγραψε στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή». Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως κάτω από τη φωτογραφία αναφέρεται ότι: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Αφαντος ο 48χρονος

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 48χρονος δράστης Β.Γ., που παραμένει άφαντος από τις Αρχές, είναι αυτός: Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε παρόμοιες συμπεριφορές και παρελθόν. Μάλιστα, το 2015 στο Άργος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, αλλά δεν είχε συλληφθεί, στα όρια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις