Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Δύο εντάλματα σε βάρος 32χρονου Αλβανού
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Δύο εντάλματα σε βάρος 32χρονου Αλβανού

Διακίνηση ναρκωτικών: Πρόκειται για 32χρονο  Αλβανό υπήκοο

Με δύο εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν σε βάρος του για υποθέσεις ναρκωτικών, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με επτά σφαίρες, διακινούσε σημαντικές ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης σε Καλλιθέα και Πετράλωνα. Η πληροφορία για τη δραστηριότητά του είχε φθάσει προ ημερών στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και οι αστυνομικοί κατάφεραν να διασταυρώσουν και επαληθεύσουν την πληροφορία. Κατάφεραν, τελικά, να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες, απογευματινές ώρες στην περιοχή των Πετραλώνων, όπου βρισκόταν και η κατοικία του μέσα στην οποία βρέθηκαν πάνω από πέντε κιλά κάνναβης 24 γραμμάρια κοκαΐνης και χρηματικό ποσό.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται για 32χρονο Αλβανό υπήκοο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και Περί Όπλων. «Ειδικότερα», σημειώνει η Αστυνομία «στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή Καλλιθέας και Πετραλώνων , επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού “προφίλ”, ο εντοπισμός του και η πιστοποίηση της δράσης του. Κατόπιν των ανωτέρω, απογευματινές ώρες,  κατελήφθη στα Πετράλωνα , να κατέχει με σκοπό την διακίνηση, ποσότητες ναρκωτικών.

Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 κιλών και 475,8 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 24 γραμμαρίων, πιστόλι με γεμιστήρα με 7 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 2.510 ευρώ και 250 λιρών Αγγλίας, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσαν δύο  εντάλματα σύλληψης, για παραβάσεις του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις