Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σύζυγος Νταντσένκο – τροχαίο: Συλλυπητήρια από την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύζυγος Νταντσένκο – τροχαίο: Συλλυπητήρια από την ΑΕΚ

Σύζυγος Νταντσένκο - τροχαίο: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από τον χαμό της συζύγου Νταντσένκο

Δύσκολες ώρες περνά ο Όλεγκ Νταντσένκο, αμέσως μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του από την ΑΕΚ στη Ζόρια. Η σύζυγος του 27χρονου Ουκρανού μπακ, Βικτόρια, σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγο έξω από την Οδησσό, την ώρα που ο Όλεγκ υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο. Όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό. Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με άλλο όχημα και βγήκε εκτός πορείας.

Η Mercedes της Βικτόρια υπέστη σημαντικές ζημιές και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο, χρειάστηκαν ειδικά εργαλεία για να την απεγκλωβίσουν. Κι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ήταν νεκρή. Μάλιστα, ο Νταντσένκο φέρεται να ενημερώθηκε για το τροχαίο της συζύγου του, αμέσως μόλις υπέγραψε το συμβόλαιό του και τέλειωσε με τη φωτογράφηση. Μόλις βγήκε από τα γραφεία της Ζόρια, δέχτηκε το τηλεφώνημα, όπως αναφέρουν από την ουκρανική ομάδα.

Όλεγκ Νταντσένκο: Το μήνυμα της ΑΕΚ

Με μήνυμα της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Όλεγκ Νταντσένκο.

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εξέφρασαν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον Όλεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες», ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις