Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

22

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλαέρια Ζήση: «Μετά τον γάμο θέλουμε να κάνουμε αμέσως παιδιά»
LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλαέρια Ζήση: «Μετά τον γάμο θέλουμε να κάνουμε αμέσως παιδιά»

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλαέρια Ζήση: Το ζευγάρι μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο του που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 28 Αυγούστου.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι full in love με την αγαπημένη του Ιλαέρια. Το ζευγάρι μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα και ήδη έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο του που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 28 Αυγούστου. Η κάμερα του Happy Day συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο και εκείνο αποκάλυψε πως τον επόμενο μήνα θα αρραβωνιαστεί.

«Είδαμε πολλά για τον γάμο, φωτογράφους, δεξιώσεις, εκκλησίες, τα πάντα όλα και την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλά ραντεβού για τον γάμο. Περίμενα απέξω δύο ώρες όταν διάλεγε νυφικό. Τον άλλον μήνα θα γίνουν οι αρραβώνες στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, θα γίνει χαμός. Κουμπάρος θα είναι ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η σύζυγός του. Το μονόπετρο ήρθε με ταξί στην Αράχωβα», λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Μάλιστα το ζευγάρι αποκάλυψε πως μετά τον γάμο του θέλει να κάνει αμέσως οικογένεια και παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις