Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζώρτζης Μονογυιός – τροχαίο στη Βούλα: Πώς έγινε το δυστύχημα σοκ με τη Ferrari
ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός – τροχαίο στη Βούλα: Πώς έγινε το δυστύχημα σοκ με τη Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός - τροχαίο στη Βούλα: Συγκλονίζουν οι εικόνες του τροχαίου δυστυχήματος στη Βούλα.Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε ακαριαία. Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Συγκλονίζουν οι εικόνες του τροχαίου δυστυχήματος με τη Ferrari, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Από το φρικτό τροχαίο έχασε τη ζωή του ακαριαία ο 45χρονος οδηγός. Πρόκειται για τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού. Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγος του 45χρονου, η οποία είναι τραυματισμένη. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.Το υπεροπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε καμένη άμορφη μάζα σιδερικών.

Αυτόπτης μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε αμέσως πολύ καπνό. “Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα”, είπε. Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε με έναν οδηγό ταξί, ο οποίος είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, λέει τα εξής: “Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο”. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαν ακούσει τον θόρυβο και απορούν πώς έγινε το δυστύχημα.

Η τραγική ειρωνεία με τη Ferrari

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός πως το θύμα είχε αγοράσει μόλις χθες το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και το οδηγούσε για πρώτη φορά. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, αναφέρουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο τροχαίο.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Πρόκειται για 45χρονο επιχειρηματία, με καταγωγή από τη Μύκονο, ο οποίος είχε συμμετάσχει το 2003 στο τηλεοπτικό ριάλιτι “The Wall” του ΑΝΤ1. Μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε κατάστημα ρούχων στη Μύκονο και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έχει κάνει αναφορά στον αδελφό της σε παλαιότερη συνέντευξή της. “Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι”, είχε πει στο “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού βγαίνει τρέχοντας από τη Ferrari

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με το τραγικό τροχαίο στη Βούλα. Όπως φαίνεται, αφότου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Ferrari, χτύπησε σε πινακίδα της Περιφέρειας, στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Ένας άνδρας επιχειρεί να απεγκλωβίσει τη συνοδηγό του μοιραίου οχήματος, ανοίγοντας την πόρτα, καθώς επίσης και τον 45χρονο που βρισκόταν στο τιμόνι. Πρόκειται για έναν φίλο τους που ακολουθούσε πίσω τους με το δικό του όχημα.

Δυστύχημα με Ferrari: «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός», λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο αποκαλύπτει το protothema.gr, μέσα από τη συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας οδηγού, που βρισκόταν πίσω ακριβώς από το super car, τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του, έχασε τον έλεγχο. Όλα δείχνουν ότι η υπερβολική ταχύτητα, ήταν η βασική αιτία που ο οδηγός έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στο δέντρο. Σοκαρισμένη από το σκηνικό, η γυναίκα, περιέγραψε το συμβάν και μάλιστα, ήταν η πρώτη που σταμάτησε στο σημείο μαζί με άλλο ένα αυτοκίνητο, για να βοηθήσουν.

Όπως είπε, κινούνταν με το όχημα της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα, η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari, έκανε εκκωφαντικό θόρυβο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Ήταν σαν να γινόταν σεισμός».

Λίγα μέτρα μακρύτερα, αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει ανοικτά δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, το κόκκινο super car, καταφέρνει να στρίψει δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, να χάνει τον έλεγχο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, να φεύγει αριστερά, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», να ανεβαίνει στο διαχωριστικό διάζωμα και να «σκάει» πάνω στο δέντρο.

Ερευνώνται όλα

Το όχημα αρπάζει φωτιά ενώ η αυτόπτης μάρτυρας, στρίβει αριστερά στη λεωφόρο Ευελπίδων που οδηγεί στη Βάρης – Κορωπίου και εκεί κοντά στο φυτώριο, μαζί με ένα άλλο όχημα σταματάει για να βοηθήσει. Πλησιάζοντας, βλέπουν να ανοίγει η πόρτα και να βγαίνει η σύζυγος του Μονογυιού, ενώ όπως είπε, φοβήθηκαν να πλησιάσουν περισσότερο, καθώς η φωτιά φούντωνε και ο κίνδυνος έκρηξης, ήταν πλέον ορατός.

Από το κινητό της τηλέφωνο ενημερώνει την αστυνομία και την αδερφή της, η οποία είχε περάσει από το σημείο πέντε λεπτά νωρίτερα. Η τροχαία, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, αναμένεται να εξετάσει όλους τους αυτόπτες μάρτυρες, να συγκεντρώσει υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας ενώ θα αναθέσει σε ειδικό πραγματογνώμονα να εκδώσει πόρισμα για το πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις