Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Αυτός ο παίκτης θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Αυτός ο παίκτης θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Πέντε διάσημοι και δύο μαχητές κινδυνεύουν να φύγουν οριστικά από το παιχνίδι.

Survivor spoiler: Άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις θα παρακολουθήσουμε απόψε (12/1) στον ΣΚΑΙ τα spoilers δίνουν και παίρνουν. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι αρκετοί όμως ένας από αυτούς δεν ψηφίστηκε όσο θα ήθελε από το τηλεοπτικό κοινό και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει. Πέντε διάσημοι και δύο μαχητές κινδυνεύουν να φύγουν οριστικά από το παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σταμάτης και η Παρασκευή είναι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να δούμε αν έχουν πέσει μέσα το βράδυ, η παίκτρια που απέσπασε τις λιγότερες ψήφους είναι η Παρασκευή, η οποία θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο, τους συμπαίκτες της και το μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα θα πάρουν οι Μαχητές.

 Δείτε ακόμη
Survivor: Διπλός θρίαμβος των Διάσημων και χαμός σε άμμο και παραλίες
Βίντεο: Εξερράγη on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την πρώην του– «Σου είπα να σταματήσεις! Δεν υπάρχει πλάκα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις