Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστάσιος Ράμμος πάρτι: “Πόλεμος” με τον Alpha
LIFESTYLE

Αναστάσιος Ράμμος πάρτι: “Πόλεμος” με τον Alpha

Αναστάσιος Ράμμος πάρτι: Ο Αναστάσιος Ράμμος ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο κορονοπάρτι στο σπίτι του.

Οργισμένη απάντηση έδωσε ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος, με αφορμή ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σύμφωνα με το οποίο συμμετείχε σε κορονοπάρτι με μουσική και μικρόφωνα. Ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου που έκανε το ρεπορτάζ για το υποτιθέμενο κορονοπάρτι στο σπίτι του. “Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια. Λέγανε για μουσικά όργανα, για μικρόφωνα.

Καλά ρε φίλε, εσύ που το έκανες στον Alpha, καλά ρε μπούφο, μουσικός είμαι κι ένας μουσικός στο σπίτι του θα έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα, μπούφο, ε μπούφο”, είπε απευθυνόμενος στην κάμερα.

Και συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Και δεν απαγορεύεται, μπούφο, επίσης, να μαζέψω τους φίλους μου και να κάνω ένα πάρτι, μπούφο. Θα μαζευόμαστε σπίτι μου, αυτό δεν απαγορεύεται. Θα το ξανακάνω αυτό, να ξέρεις, έχω νευριάσει πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρω ποιος είναι.

Μαζευτήκαμε 7-8 άτομα. Απαγορεύεται να μαζευτείς μετά τις 12 σπίτι σου; Δεν απαγορεύεται. Θα τους ξαναμαζέψω και σήμερα το βράδυ, ελάτε από κει”.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις