Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος για την ξαφνική αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor – Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος για την ξαφνική αποχώρηση

Survivor - Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ψηφοφορία κλείδωσε και θα ανακοινωθεί την επόμενη Τετάρτη, καθώς οι τρεις υποψήφιοι θα ισχύουν κανονικά.

Ανατροπή-βόμβα είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού άλλον περιμέναμε να αποχωρήσει και άλλος αποχώρησε τελικά. Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού για το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι διαρροές ήθελαν την Ευρυδίκη να συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους παραμονής, όμως ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς για οικογενειακούς λόγους.

“Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Ο λόγος της αποχώρησης δεν είναι οικογενειακός

Έτσι, δεν είχαμε άλλη αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα και η ψηφοφορία κλείδωσε και θα ανακοινωθεί την επόμενη Τετάρτη, μαζί με τους άλλους τρεις υποψηφίους που θα προκύψουν από τα αγωνίσματα ασυλίας. Γιατί, όμως αποχώρησε, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου; Στην εκπομπή του Alpha “Super Κατερίνα” της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης του ηθοποιού από το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε: “Μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μου διευκρίνισαν ότι ο λόγος δεν είναι ακριβώς οικογενειακός. Είναι προσωπικοί οι λόγοι που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις