Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Μικρούτσικος: «Δεν περιγράφονται όσα είδα”
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Μικρούτσικος: «Δεν περιγράφονται όσα είδα”

Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Μικρούτσικος: Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την πρώην παίκτρια του J2US και την κόντρα της με τον Χάρη Βαρθακούρη

Σχετικά με τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Χάρη Βαρθακούρη τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε για τη γνωριμία του με την παίκτρια του J2US από την περίοδο που συμμετείχε στο Big Brother. «Μου αφαιρούσαν τον λόγο και έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω, για να μην “χτυπήσω” την πρωταγωνίστριά τους. Εγώ δεν χτύπησα κανέναν, αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη, είναι γνωστό αυτό. Αυτό που εκπέμπει και εκφράζει η Άννα Μαρία το είχα εξηγήσει στην παραγωγή. Γιατί είχα την τύχη, εντός εισαγωγικών, να της κάνω μία και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου δεν περιγράφονται», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι συνέβαινε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τόνισε πως η συμπεριφορά της ήταν τοξική.

«Ξυπνούσε το πρωί και έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη, γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μία ταύτιση. Ενώ έχει μία τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά. Ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά.

«Η επιλογή ήταν μία ωρολογιακή βόμβα και ο κορωνοϊός δεν άφησε να γίνει η έκρηξη. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε στην παραγωγή για να βγει πρώτη», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις