Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λιανά Κανέλλη ΣΚΑΙ: Το 2022 ο εργαζόμενος πρέπει να απαιτήσει αυτά που δικαιούται
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιανά Κανέλλη ΣΚΑΙ: Το 2022 ο εργαζόμενος πρέπει να απαιτήσει αυτά που δικαιούται

Λιανά Κανέλλη ΣΚΑΙ:Απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει η ανάγκη πρόωρων εκλογών, η Λιάνα Κανέλλη επεσήμανε ότι οι εκλογές δεν θα αλλάξουν τα πράγματα

«Το 2022 ο εργαζόμενος πρέπει να μπει με φόρα και να απαιτήσει αυτά που δικαιούται», σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, τονίζοντας ότι την χρονιά αυτή ο κόσμος της εργασίας πρέπει να οργανωθεί και να παλέψει για τα σύγχρονα δικαιώματά του. Σχολιάζοντας την κατάσταση με τη έξαρση της πανδημίας, υπογράμμισε ότι από την υγεία «λείπουν χέρια» και πρόσθεσε ότι το σύστημα Υγείας είναι πολύ πίσω από αυτό που έπρεπε και μπορούσε να είναι. Σημείωσε επίσης ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με την συμπόρευση με το ΚΚΕ, με την αύξηση των απαιτήσεων του λαού.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει η ανάγκη πρόωρων εκλογών, η Λιάνα Κανέλλη επεσήμανε ότι οι εκλογές δεν θα αλλάξουν τα πράγματα αν ο ίδιος ο λαός δεν αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τόσα πράγματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο καπιταλισμός, όπως ο κορονοϊός, θα καταφέρει να βρει την κυβερνητική «παραλλαγή» που χρειάζεται για να συνεχίσει να υπάρχει. Η βουλευτής του ΚΚΕ ευχήθηκε μία νέα χρονιά, με υγεία, αγωνιστικότητα και συλλογικότητα και υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος όταν το αποφασίσουμε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις