Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιτωλοακαρνανία: 27χρονος πέθανε την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του
ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: 27χρονος πέθανε την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του

Αιτωλοακαρνανία: Τραγικές στιγμές συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάτω Μυρτιά Αιτωλοακαρνανίας.

Τραγικές στιγμές συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κάτω Μυρτιά Αιτωλοακαρνανίας. Ένας νέος, 27 ετών, έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του στην Τριχωνίδα. Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του λίγα λεπτά αφότου με την παρέα του κάθισε στο μαγαζί. Θαμώνες αρχικά έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά η κατάσταση έδειχνε δραματική. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά το μοιραίο είχε συμβεί καθώς οι διασωστές επιβεβαίωσαν τον θάνατο του, όπως μεταδίδει το agrinionews.gr.

Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση για την υπόθεση. Ο 27χρονος καταγόταν από το Χρυσοβέργι Αιτωλικού όπου και διέμενε. Στο χωριό το σοκ είναι μεγάλο όπως και στο Αγρίνιο όπου ο 27χρονος πήγαινε σχολείο και είχε φίλους.

Εξαδάκτυλος: Θα αλλάξει το πρωτόκολλο για τα σχολεία, είναι διαφορετικά τα δεδομένα του ιού
Σοκάρει η 30χρονη που έπεσε θύμα ομηρίας: «Με χτυπούσε ασταμάτητα, έκανε live μετάδοση στο Facebook»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις