Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντίνος Μπογδάνος για ΝΔ: «Χρειάζεται νέο κόμμα» – Η ανάρτησή του στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για ΝΔ: «Χρειάζεται νέο κόμμα» – Η ανάρτησή του στο Twitter

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για ΝΔ: «Χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε»

O διαγεγραμμένος από τη ΝΔ ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μήνες μετά την αποπομπή του αφήνει αιχμές κατά της ηγεσίας της και του κοινοβουλευτικού της έργου, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο ένταξης του σ΄ενα νέο κόμμα του δεξιού χώρου όταν και αν αυτό υπάρξει. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλια χρηστών στο twitter αναφορικά με μια ανάρτηση που έκανε για την κριτική που δέχεται ο καθηγητής ιατρικής Ηλίας Μόσιαλος για το σκίτσο με τη Θεοτοκο και τον Ιωσήφ, που από πολλούς θεωρήθηκε βλάσφημο, ο κ. Μπογδάνος κατηγόρησε τη ΝΔ για τη διαγραφή του λέγοντας ότι “τους ενόχλησαν οι δεκάδες ερωτήσεις που κατέθετε “.

Μάλιστα, σε επικριτικά σχόλια χρηστών όπου τον κατηγορούσαν πώς ποτέ δεν υπήρξε πραγματικός Νεοδημοκράτης, ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι η οικογένειά του ήταν χρόνια ταυτισμένη με το Κόμμα, αλλά σήμερα ” η ΝΔ πασοκοποιείται και εξευτελίζεται”.

Αναφορικά δε, με το αν στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στον ευρύτερο χώρο της Δεξίας έχει θέσει ένα νέο κόμμα, ο ανεξάρτητος βουλευτής εμφανίστηκε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας σε άλλον χρήστη του twitter:” Οπότε χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις