Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έλεγχοι την παραμονή Πρωτοχρονιάς: 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλεγχοι την παραμονή Πρωτοχρονιάς: 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους

Έλεγχοι την παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για να ελέγξουν αν τα μέτρα εφαρμόζονται κατά γράμμα, δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται την Πρωτοχρονιά στους δρόμους για να ελέγξουν αν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν εφαρμόζονται κατά γράμμα, δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΕΛΑΣ θα φέρει εις πέρας το έργο της με αποτελεσματικό τρόπο, ζητώντας από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμπεριφέρονται με ευγένεια στους αστυνομικούς που διενεργούν τους ελέγχους.

Παράλληλα διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι που διεξάγονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι απολύτως ασφαλείς, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αστυνομικοί είναι εμβολιασμένοι, κάνουν τεστ και τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχολιάζοντας το περιστατικό με τον αστυνομικό στην Πάτρα, που επέδιδε κλήσεις χωρίς να φοράει μάσκα, ο κ. Θεοδωρικάκος το χαρακτήρισε απαράδεκτο. Συμπλήρωσε πως του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, αποφασίστηκε πειθαρχικός έλεγχος και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία. Δεν επιτρέπεται αστυνομικός που ελέγχει να μη φορά μάσκα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις