Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Γιωρίκας Πηλίδης: Ποιος είναι ο “Διάσημος” που έχει τρελάνει τους τηλεθεατές
LIFESTYLE

Survivor – Γιωρίκας Πηλίδης: Ποιος είναι ο “Διάσημος” που έχει τρελάνει τους τηλεθεατές

Survivor - Γιωρίκας Πηλίδης: Είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων

Για τους μυημένους φίλους της πάλης και των μαχητικών αθλημάτων γενικότερα ο Γιώργος Πηλίδης ήταν ένα γνωστό όνομα πριν την είσοδό του στο Survivor. Εκρηκτικός, μικρόσωμος και εξαιρετικά… τεχνικός ήταν δεδομένο πως θα ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Survivor, όπως και έγινε. Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Πηλίδης;  Ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης είναι 21 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργο, ενώ έχει καταγωγή από τον Πόντο. Μεγάλωσε στα γυμναστήρια και η παιδική του ηλικία ήταν δύσκολη δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά του. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τα πρώτα χρήματα που έβγαλε ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι πρέπει να σταματήσει να δουλεύει γιατί πλέον θα την στήριζε εκείνος οικονομικά.

Είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στο άθλημα της ελεύθερης Πάλης. Ο 21χρονος Γιώργος Πηλίδης είναι γνωστός και ως «χρυσό παιδί» της πάλης αφού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

Στον προσωπική του λογαριασμό στο instagram μετράει σχεδόν 17.000 followers, ενώ οι αναρτήσεις του περιστρέφονται γύρω από τις προπονήσεις και τους αγώνες του στην πάλη. O Πηλίδης έχει φτάσει πολύ κοντά και στο να παίξει αγώνες MMA, ωστόσο δύο φορές κάποιος τραυματισμός του έχει στερήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο «κλουβί». Αν δει κανείς τον λογαριασμό του στο Instagram θα διαπιστώσει ότι έχει προπονηθεί πολλές φορές στο AllStars Training Center της Σουηδίας με πολλά αστέρια του UFC.

Σε σχέση

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιωρίκας Πηλίδης δεν είναι single. Όπως έκανε πρόσφατα γνωστό η Soula Glamorous, είναι σε σχέση και μάλιστα φαίνεται πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του. Παρακάτω τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα αγαπημένη του στο αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις