Κύπελλο Ελλάδας – κλήρωση προημιτελικά: Επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΟ ο Κώστας Κατσουράνης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας – κλήρωση προημιτελικά: Επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΟ ο Κώστας Κατσουράνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Κύπελλο Ελλάδας - κλήρωση προημιτελικά: Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

29.12.2021 | 11:51

Το μεσημέρι (14:00) θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από κλήρωση που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΟ και αυτός που θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία, μέσω της οποίας θα γίνει γνωστός ο “δρόμος” μέχρι τον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας. Στην κλήρωση θα μπουν τα ονόματα των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία και Παναιτωλικού. Η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο youtube, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης. Την κλήρωση, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott».

Οι εγγυήσεις του Κωνσταντίνου Νίκα

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε εγγυήσεις πως η κλήρωση που θα βγάλει τα σταυρώματα ως και τον τελικό της διοργάνωσης θα είναι αδιάβλητη, ενώ κανονικά θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι των ομάδων που έχουν προκριθεί. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως δεν δέχτηκε ποτέ κάποιο αίτημα σχετικά με την κλήρωση από τον Ολυμπιακό. «Είναι όλα έτοιμα για την κλήρωση. Δεν με κατηγόρησε σε κάτι ο Ολυμπιακός. Δεν έκανε κανένα αίτημα, ανακοίνωση έβγαλε μόνο.

Όταν θα γίνει η κλήρωση θα δείτε ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Αύριο στις 14.00 θα γίνει η κλήρωση και εκεί θα βρίσκεται ο πρόεδρος και οι εκπρόσωποι των ομάδων που είναι εμβολιασμένοι. Εκεί θα γίνει και ράπιντ τεστ. Θα βγουν τα ζευγάρια έως και τα ημιτελικά αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό. Θα υπάρχει μια κληρωτίδα, θα γυρίζει εκείνη, θα πέφτει το μπαλάκι και θα το ανοίγεις. Δεν μπαίνει χέρι. H κλήρωση θα είναι ασφαλής».

Exit mobile version