Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Χαλκιάς – Μαλέσκου: Η Παραδεισανού “καρφώνει” τον ηθοποιό
LIFESTYLE

Τάσος Χαλκιάς – Μαλέσκου: Η Παραδεισανού “καρφώνει” τον ηθοποιό

Τάσος Χαλκιάς - Μαλέσκου: Με ένα tweet η δημοσιογράφος μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τον ηθοποιό όταν εκείνη ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it». Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε εξαιτίας της αναμονής μέχρι να βγει στον αέρα και έτσι, όταν αυτό συνέβη, ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας με εκείνη να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία. Η στάση του Τάσου Χαλκιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με άλλους να παίρνουν το μέρος του κι άλλους το μέρος της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Νάνσυ Παραδεισανού, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, γνωστοποίησε πως πριν από χρόνια βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό με τον ηθοποιό.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας της είχε κλείσει μια συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά και επειδή ο κάμεραμαν άργησε 15 λεπτά, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη ημέρα έστησε εκείνη και τον κάμεραμαν για μία ώρα, «Όταν εργαζόμουν στο Μακεδονία TV, είχαμε κλείσει συνέντευξη με τον κ. Χαλκιά. Ο καμεραμάν άργησε 15 λεπτά, δεν άκουγε την ευγενική μου συγγνώμη & ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη μέρα το ξαναεκλεισε και με έστησε 1 ώρα. Μαλακια μου που έκανα τη συνέντευξη τελικά, αλλά ήμουν μικρή», έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την οικοδέσποινα του «Love It» Ιωάννα Μαλέσκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις