Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρνητές εμβολίου – εκτελέσεις: Ακραίες απειλές, έρευνα με τη συμμετοχή της ΕΥΠ
ΕΛΛΑΔΑ

Αρνητές εμβολίου – εκτελέσεις: Ακραίες απειλές, έρευνα με τη συμμετοχή της ΕΥΠ

Αρνητές εμβολίου - εκτελέσεις: Ακραίες συμπεριφορές από αρνητές, που καλούν σε ένοπλο αγώνα και απειλούν με εκτελέσεις ακόμα και... εισαγγελείς!

Ακόμη και με εκτελέσεις απειλούν οι αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα καλούν σε ένοπλη εγρήγορση. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επικαλούμενη αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, οι οργανωμένες ομάδες αρνητών δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις με τις οποίες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, φτάνοντας στα άκρα. Εκτός από τις εκτελέσεις, καλούν και σε ένοπλη εγρήγορση, καθώς η δράση τους παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Ένας από τους υποστηρικτές του άνδρα που καλεί σε ξεσηκωμό, είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media με τα οποία επιδείκνυε τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι εισαγγελείς. Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε, είναι ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σε επικοινωνία του καναλιού με τον δήμο Κιλκίς, αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχουν η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ.

Το προηγούμενο με τους «Θεματοφύλακες»

‘Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι πρωτόγνωρα στην Ελλάδα. Δεν έχει περάσει, άλλωστε, μεγάλο διάστημα από τότε που οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες τους Συντάγματος» εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας, προχωρώντας στη «σύλληψη» του διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κατερίνης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις