Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει νοσηλευόμενος στον «Ευαγγελισμό»
ΕΛΛΑΔΑ

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει νοσηλευόμενος στον «Ευαγγελισμό»

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – κορονοϊός: Ο Μητροπολίτης, που είναι ανεμβολίαστος, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου.

Αποσωληνώθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, που παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αφότου προσβλήθηκε από Covid-19. Ο 76χρονος Μητροπολίτης έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία, ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί. Η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Ο Μητροπολίτης, που είναι ανεμβολίαστος, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου. Αρχικά, παρέμεινε σπίτι του, ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εμφάνισε δύσπνοια σε συνδυασμό με χαμηλό κορεσμό, ενώ έδειξε απροθυμία να νοσηλευτεί.

Την 1η Δεκεμβρίου εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ τα ξημερώματα της 2ης Δεκεμβρίου διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχε φύγει από τη ζωή η αδελφή του Μητροπολίτη

Πριν δύο περίπου εβδομάδες είχε φύγει από τη ζωή η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, που είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση μετά από νόσησή της από την Covid 19. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agriniopress, η 75χρονη είχε μεταφερθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο του Αγρινίου, μια μέρα μετά τον αδελφό της. Ήταν ανεμβολίαστη και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και διέμενε μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στην οικία τους, στο Αγρίνιο. Η κατάσταση της Ελένης Παπαχρήστου, είχε παρουσιάσει επιδείνωση αλλά επειδή ήταν εξαιρετικά ασταθής , οι ιατροί δεν συνιστούσαν τη μεταφορά της σε ΜΕΘ Covid όμορου νοσοκομείου.

Δείτε ακόμη
Βίντεο: Γνωστός Έλληνας τράπερ ποζάρει επιδεικτικά με αστυνομικό όπλο μέσα σε κλαμπ
Αυτός είναι ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης – Αφέθηκε ελεύθερος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις