Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Γκερέκου – Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση και η απουσία του συζύγου της
LIFESTYLE

Άντζελα Γκερέκου – Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση και η απουσία του συζύγου της

Άντζελα Γκερέκου - Τόλης Βοσκόπουλος: Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από την έξοδο με την κόρη της και την οικογένεια του αδερφού της.

Για την Άντζελα Γκερέκου και την Μαρία Βοσκοπούλου τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά καθώς λείπει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Μετά από πολλά χρόνια η κυρία Γκερέκου επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Mega «Η γη της Ελιάς» ενώ και η κόρη της Μαρία συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Αν και οι δύο γυναίκες της ζωής του αείμνηστου Τόλη φροντίζουν να είναι διαρκώς απασχολημένες με πολύωρα γυρίσματα τα φετινά Χριστούγεννα είναι αλλιώτικα χωρίς τον δικό τους Τόλη. Η ηθοποιός του Mega ανέβασε φωτογραφία από την οικογενειακή έξοδο με την κόρη της, αλλά και την οικογένεια του αδερφού της. «Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Και αυτοί που λείπουν είναι πάντα εδώ», έγραψε όλο νόημα η Άντζελα Γκερέκου για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Δείτε ακόμη
Χάρης Ρώμας: Ο Άγιος Βασίλης μου έφερε νωρίτερα μια νέα σχέση
Μάρα Μεϊμαρίδη: «Κάνω εμετό με κάτι εικόνες κυριών γύρω στα 50 που ντύνονται σαν 15άρες…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις