Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Επική ανατροπή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: Επική ανατροπή

Λίβερπουλ: Τι και αν βρέθηκε πίσω με 2-0 και 3-1; Η Λίβερπουλ έκανε ακόμη μία επική ανατροπή. Από αυτές που μόνο εκείνη ξέρει να κάνει.

H Λίβερπουλ έκανε τη μεγάλη ανατροπή, από 3-1, ισοφάρισε σε 3-3 και απέκλεισε τη Λέστερ στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώτας με 5-4. Ειδικότερα, οι Κόκκινοι έστειλαν το ματς στα πέναλτι και εκεί κατάφεραν να ολοκληρώσουν το «θαύμα», παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Carabao Cup, όπου θα συναντήσουν την Άρσεναλ (Τσέλσι-Τότεναμ το άλλο ζευγάρι). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στους βασικούς της Λέστερ, βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο, όμως κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, να ισοφαρίσει σε 3-3 στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Ήρωας για τους «Κόκκινους» ο 23χρονος Ιρλανδός τερματοφύλακας, Κέλεχερ.

 

Την πρόκριση φυσικά πανηγύρισε και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίστηκε 80 λεπτά. Ο «Τσίμι» μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media και ανέφερε πως τέτοιες προκρίσεις γίνονται μόνο στο «Άνφιλντ». «Μόνο στο Άνφιλντ! Καλά Χριστούγεννα Κόκκινοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Έλληνας άσος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις