Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταμάτης Γαρδέλης – Αρναούτογλου: “Δεν μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα”
LIFESTYLE

Σταμάτης Γαρδέλης – Αρναούτογλου: “Δεν μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα”

Σταμάτης Γαρδέλης - Αρναούτογλου: «Έβγαλε» έξω από τα ρούχα του και τον παρουσιαστή ο ηθοποιός - «Δεν θεωρώ ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα» - Τι είπε για την «Φάρμα»

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσει με τον καλεσμένο της εκπομπής για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός, όμως, δεν ήθελε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε, καθώς θεώρησε πως ο ηθοποιός προσπαθούσε να αποποιηθεί το παρελθόν του. Ο Σταμάτης Γαρδέλης από την πλευρά του ήθελε να μιλήσει για το σήμερα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα στο πλατό.

“Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου; Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον. Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γαμ@@ο, δεν καταλαβαίνω. Δεν το κάνω επίτηδες. Σε έφερα εδώ για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν. Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι”, είπε στον ηθοποιό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με τον Σταμάτη Γαρδέλη να απαντά σε έντονο ύφος:

“Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα, ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρόν, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;” είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης. “Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους”, κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις