Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Όλα καλά με Σούντγκρεν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Όλα καλά με Σούντγκρεν

Άρης: Ο Σούντγκρεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε από χθες (21/12) και πάλι στις προπονήσεις του Άρη, αφότου έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή τη συγγνώμη του. Ο Σουηδός αμυντικός, θυμίζουμε ότι λόγω της γέννησης της κόρης του δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στην Κρήτη για τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, κάτι που οδήγησε σε κλήση σε απολογία από την ομάδα του και εν τέλει στην επιβολή προστίμου.

Ειδικότερα, ο 31 ετών μπακ είχε ζητήσει να μην ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας την Τετάρτη (15/12), ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ, ώστε να μείνει στο πλάι της συζύγου του για τη γέννηση της κόρης τους. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενημερώσει τότε ότι το ενδεχόμενο να ταξιδέψει ο Σούντγκρεν την Πέμπτη στην Κρήτη παρέμενε ανοικτό και τελικά πράγματι ο Σουηδός αμυντικός δεν ταξίδεψε. Εντούτοις, η διοίκηση του συλλόγου κάλεσε τον ποδοσφαιριστή σε απολογία τη Δευτέρα (20/12), αφήνοντας τον εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ιωνικό. Η απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μετά την απολογία του Σούντγκρεν ήταν να του επιβάλει πρόστιμο ύψος 20.000 ευρώ.

Λήξαν το επεισόδιο

Ο Σούντγκρεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και ζήτησε συγγνώμη που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και από πλευράς του, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης την έκανε δεκτή και παράλληλα έστειλε όμως το δικό του μήνυμα στα αποδυτήρια των «κίτρινων» ότι «η ομάδα είναι πάνω από όλους και υπάρχουν κανόνες, όποιος δεν τους ακολουθήσει στο εξής θα τίθεται εκτός». Ο Σουηδός σε μια συμβολική κίνηση θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα του για να δείξει ότι πάνω από όλα στον Άρη, είναι μια οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις