Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρία Θεοδωρίδου – δημοσιογράφος: Τι απάντησε όταν την αποκάλεσαν… Παπαευαγγέλου
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρία Θεοδωρίδου – δημοσιογράφος: Τι απάντησε όταν την αποκάλεσαν… Παπαευαγγέλου

Μαρία Θεοδωρίδου - δημοσιογράφος: Δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει στο λεκτικό ατόπημά της αστειευόμενη, κάνοντας μέχρι και τον Θεμιστοκλέους να γελάσει.

Κι ενώ η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Μαρία Θεοδωρίδου, ολοκλήρωνε την ενημέρωση σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών και την εξάπλωση της μετάλλαξης «Omicron», δεν δίστασε να δείξει πόσο… ακομπλεξάριστη είναι με την αποστομωτική απάντηση που έδωσε σε δημοσιογράφο που την αποκάλεσε «Παπαευαγγέλου». Συγκεκριμένα, την ώρα που η κ. Θεοδωρίδου έδινε της ευχές της για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα, η δημοσιογράφος που συντόνιζε την ενημέρωση ακούστηκε να λέει, «ευχαριστούμε πολύ κυρία Παπαευαγγέλου… κυρία Θεοδωρίδου, συγγνώμη» και στη συνέχεια χαμογέλασε για το μπέρδεμα.

Η κ. Θεοδωρίδου ωστόσο δεν έχασε ευκαιρία να απαντήσει στο λεκτικό ατόπημά της λέγοντας αστειευόμενη: «Με κάνατε πιο νέα, ευχαριστώ, ήταν το δώρο των Χριστουγέννων», κάνοντας μέχρι και τον κ. Θεμκιστοκλέους που ήταν από δίπλα να γελάσει. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και την απάντηση που έδωσε στη δημοσιογράφο η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών, κ. Μαρία Θεοδωρίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις