Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κουίνσι Έισι – Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα υγείας για τον Αμερικανό Φόργουορντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κουίνσι Έισι – Ολυμπιακός: Νέο πρόβλημα υγείας για τον Αμερικανό Φόργουορντ

Κουίνσι Έισι - Ολυμπιακός: Ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 4 ματς με τη νέα του ομάδα (2 για την Ευρωλίγκα) για 7,1 λεπτά κατά μέσο όρο, δίχως ακόμη να έχει καταφέρει να προσαρμοστεί.

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Κουίνσι Έισι. Μετά τις ενοχλήσεις στο γόνατο που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες, ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε μία ακόμη αναποδιά. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ, εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία αμυγδαλίτιδα. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο 31χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 4 ματς με τη νέα του ομάδα (2 για την Ευρωλίγκα) για 7,1 λεπτά κατά μέσο όρο, δίχως ακόμη να έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, ενώ προερχόταν και από απραξία ενάμιση έτους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο αθλητής είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το παιχνιδι. Είμαι πεινασμένος για να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι αδερφός μου, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω. Πραγματικά νιώθω την αγάπη του κόσμου. Ζω με την ενέργεια του κόσμου και ελπίζω να τους δώσω πολλές όμορφες στιγμές», ανέφερε κατά την άφιξη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις