Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φερνάντο Βαρέλα – ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός στους ασπρόμαυρους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φερνάντο Βαρέλα – ΠΑΟΚ: Εκνευρισμός στους ασπρόμαυρους

Φερνάντο Βαρέλα - ΠΑΟΚ: Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη, αφού ο μπαμπάς Βαρέλα αποτελεί από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σοκ προκάλεσε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ η απόφαση της οικογένειας Βαρέλα να κάνει αποδεκτή την πρόταση που δέχθηκε από την Κ19 ο 18χρονος γιος του Φερνάντο, ο οποίος εδώ και 6 χρόνια παίζει στις ακαδημίες του συλλόγου και φέτος έφτασε μέχρι την Κ19. Ο νεαρός άσος φέρεται να δέχθηκε μία πρόταση από τη διοίκηση, η οποία κρίθηκε μη ικανοποιητική και έτσι αποφασίστηκε το παιδί να πάει στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Η δυσαρέσκεια στους «ασπρόμαυρους» είναι μεγάλη, αφού ο μπαμπάς Βαρέλα αποτελεί από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και, μάλιστα, αυτό είχε γίνει το 2019 μετά από εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, προτού εκείνος αποχωρήσει για τα Εμιράτα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν πως η οικογένεια δεν σεβάστηκε το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ θα μπορούσε να κουβεντιάσει για το μέλλον του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Είναι πιθανό να προχωρήσει και σε άμεσο «διαζύγιο» μαζί του

Την ίδια στιγμή, η Live Sport αναφέρει πως όταν ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε σχετικά για την υπόθεση εκνευρίστηκε και δεν αποκλείεται μετά από αυτή την εξέλιξη να υπάρξει μία αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ. Όχι μόνο ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει και σε άμεσο «διαζύγιο» μαζί του.

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ. Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να έρθει ένας άνθρωπος με εμπειρία στο χώρο, με ατζέντα και παίκτες που θα μπορέσουν να αποκτηθούν και να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις