Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικήτρια Bachelor spoiler – τελικός: Αυτή θα διαλέξει ο Αλέξης Παππάς
LIFESTYLE

Νικήτρια Bachelor spoiler – τελικός: Αυτή θα διαλέξει ο Αλέξης Παππάς

Νικήτρια Bachelor spoiler - τελικός: Άννα ή Αθηνά New York; Ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού "The Bachelor";

Νικήτρια Bachelor spoiler: Επιτέλους το “The Bachelor”, το ριάλιτι έρωτα του Alpha, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, φτάνει στο τέλος του απόψε, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. Μετά την αποχώρηση-βόμβα της Γιώτας, η Άννα από την Κύπρο και η Αθηνά New York, από τη… Νέα Υόρκη, είναι οι δύο φιναλίστ. Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και δύο τελευταία ραντεβού θα κρίνουν ποια θα είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξη Παππά, που θα… μείνει στο πλευρό του.

Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν τη Γιώτα ως το μεγάλο φαβορί για την τελική επικράτηση, όμως φαίνεται πως ένα λάθος της τελευταίας στιγμής, της κόστισε την πρόκριση στον τελικό του “The Bachelor”. Πάντως αντέδρασε με ειρωνεία και συγκρατημένο θυμό, επιστρέφοντας τα κοσμήματα που της έκανε δώρο ο Αλέξης, αποχωρώντας χωρίς καν να τον χαιρετήσει. Έτσι, η Αθηνά New York και η Άννα θα μονομαχήσουν μέχρι το τέλος για την καρδιά του “Bachelor”.

The Bachelor Spoiler: Αυτή κερδίζει την καρδιά του Αλέξη

Τα ψέματα τελείωσαν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, και απόψε το ριάλιτι τελειώνει με την οριστική επιλογή του Αλέξη Παππά. Η απόφασή του είναι δύσκολη, τουλάχιστον έτσι λέει ο ίδιος, όπως και κάθε πρόβλεψη, αφού από τη στιγμή που βγήκε εκτός το μεγάλο φαβορί, οι άλλες δύο κοπέλες είναι στο ίδιο επίπεδο.

Μία όμως θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα είναι η Αθηνά New York, το απόλυτο αουτσάιντερ, που όμως χάρη στην αυθεντικότητά της και την αυθόρμητη “τρέλα” της, καταφέρνει να έρθει πιο κοντά στον Αλέξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις