Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ειρήνη Στεριανού – ροζ φωτογραφία: Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην της
LIFESTYLE

Ειρήνη Στεριανού – ροζ φωτογραφία: Η δικαστική διαμάχη με τον πρώην της

Ειρήνη Στεριανού - ροζ φωτογραφία: Το μοντέλο που έγινε γνωστό από την συμμετοχή του στο GNTM αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό της

Με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το revenge porn, η Ειρήνη Στεριανού μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με πρώην σύντροφό της, ο οποίος ανάρτησε στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές, χωρίς την συναίνεσή της. Το μοντέλο που έγινε γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM μίλησε στον Alpha και εξήγησε τι συμβαίνει στην δική της υπόθεση. «Είχα μία τραυματική εμπειρία, γιατί ο πρώην σύντροφός μου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία μου και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσα από το Instagram και μέσω των social γενικά ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική μας στιγμή. Το αναπαράγουν διάφορα site», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που ο πρώην σύντροφός της προχώρησε σε αυτή την πράξη. Όπως αναφέρει, ήθελε να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. «Δε μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου για μία εβδομάδα, φοβόμουν μη μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν. Δεν το είχα πει και στους γονείς μου. Σίγουρα ήταν και για εκδίκηση, πιστεύω και ανωριμότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις