Χαραλαμπόπουλος – Σταμάτη: Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

ΕΛΛΑΔΑ

Χαραλαμπόπουλος – Σταμάτη: Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χαραλαμπόπουλος - Σταμάτη: Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε με το γνωστό δεικτικό της ύφος, την έξωση της Σάσας Σταμάτη από την παράσταση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

16.12.2021 | 19:55

Με το γνωστό, δεικτικό της ύφος, η Ελενα Ακρίτα, σχολίασε το επεισόδιο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην παράσταση “Ο κουρέας της Σεβίλλης” με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όταν ο ηθοποιός κάλεσε τη Σάσα Σταμάτη να φύγει από το θέατρο, διαφορετικά δεν θα γίνει η παράσταση. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας προφανώς για το επεισόδιο που είχε προκαλέσει η Σάσα Σταμάτη, όταν διέκοψε την παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, διαμαρτυρόμενη για τα σχόλιά του εναντίον του Ευάγγελου Μαρινάκη. Σε αυτή τη ζωή μην γίνεις η Σάσα Σταμάτη, γίνε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σχολίασε η Ελενα Ακρίτα.

Τι συνέβη στην παράσταση, πώς έφυγε η Σάσα Σταμάτη

Οπως σημειώνει η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η δημοσιογράφος το περασμένο Σαββατοκύριακ,ο βρέθηκε στο θέατρο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει την παράσταση “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, “λίγο αφότου η Σάσα Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά ‘ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε’. Διακριτικά έφυγε κι εκείνη”.

Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα

Η Σάσα Σταμάτη πήγε στην παράσταση “Ο Κουρέας της Σεβίλλης” με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Μια ταξιθέτρια την πλησίασε και της είπε:

“Ο κύριος Χαραλαμπόπουλος μου είπε ότι αν δεν φύγετε από το θέατρο, δεν θα βγει στη σκηνή”

Εκείνη τα μάζεψε κι έφυγε σαν βρεγμένη γάτα.

Σε αυτή τη ζωή μη γίνεις η Σάσα Σταμάτη.

Σε αυτή τη ζωή γίνε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Exit mobile version