Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γρηγόρης Πετράκος – κηδεία Τράγκα: Χωρίς μάσκα στο τελευταίο αντίο του δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Πετράκος – κηδεία Τράγκα: Χωρίς μάσκα στο τελευταίο αντίο του δημοσιογράφου

Γρηγόρης Πετράκος - κηδεία Τράγκα: Eίχε αποχαιρετήσει και μέσω Facebook τον Γιώργο Τράγκα, κάνοντας λόγο για «φαντάσματα με αρνητές και αντιεμβολιαστές».

Το τελευταίο αντίο είπαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην κηδεία του ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα στο Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων, όμως, παρουσιάστηκε δίχως να τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Ο γνωστός αρνητής της πανδημίας και του κορονοϊού βρέθηκε στην εκκλησία της Κηφισιάς χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα, γεγονός που σχολιάστηκε από τους περισσότερους. Το ότι δεν κρατούσε μάσκα δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς ο Γρηγόρης Πετράκος είναι γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με τον κορονοϊό ενώ είχε αποχαιρετήσει και μέσω Facebook τον Γιώργο Τράγκα, κάνοντας λόγο για «φαντάσματα με αρνητές και αντιεμβολιαστές».

Στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα έδωσαν το παρόν συγγενείς και φίλοι του εκπλιπόντος. Η σύζυγός του Μαρία, συντετριμμένη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Να σημειωθεί ότι η Μαρία Τράγκα είχε προσβληθεί και εκείνη από κορονοϊό και τώρα αναρρώνει. Παρόντες στο τελευταίο αντίο, επίσης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γιάννης Δημαράς, ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο Νίκος Νικολόπουος, ο Κώστας Χαρδαβάλας και πολλοί άλλοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις