Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Τσιμίκας – Λίβερπουλ: Τι είπε ο Ρόμπερτσον για τον Greek Scouser
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Τσιμίκας – Λίβερπουλ: Τι είπε ο Ρόμπερτσον για τον Greek Scouser

Κώστας Τσιμίκας - Λίβερπουλ: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ καλό να τον έχουμε στ' αποδυτήρια γιατί είναι μες στη ζωντάνια κάθε φορά».

Ο Greek Scouser, Κώστας Τσιμίκας, παρά το γεγονός πως είχε να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής από έναν εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ στην Ευρώπη, κατάφερε φέτος με τη δουλειά που είχε κάνει να κερδίσει εμπιστοσύνη από τον Κλοπ και να υπολογίζεται σημαντικά από τον Γερμανό κόουτς. Ο Άντι Ρόμπερτσον μίλησε για τη συνύπαρξη με τον «Τσίμι» στο «Άνφιλντ» και είχε μονάχα καλά λόγια να πει.

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ καλό να τον έχουμε στ’ αποδυτήρια γιατί είναι μες στη ζωντάνια κάθε φορά. Ο κόσμος τον βλέπει περισσότερο φέτος που παίζει. Πραγματικά, αν παίξει ξανά, δεν σημαίνει ότι κάνει κακό σε μένα ή το αντίθετο. Είμαστε δυο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που θέλουμε ο ένας για τον άλλον να είναι καλός στο γήπεδο» ήταν το σχόλιο του Σκωτσέζου για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Τι είπε ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κόκκινων», Ντέιβιντ Τζέιμς, για τον Κώστα Τσιμίκα

Ο «Τσίμι» σε 9 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, όπου έχει ξεκινήσει βασικός για τους «κόκκινους», έχει καταφέρει να σημειώσει το απόλυτο των νικών για την ομάδα του, με τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα μπακ το 2-1 επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Ο Greek Scouser που όπως φαίνεται μόνο καλό του έκανε η αναμονή ενός χρόνου για ν’ αποκτήσει ρόλο στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, το μοναδικό που κάνει είναι να εντυπωσιάζει συνεχώς τους ανθρώπους της Premier League και τα μέλη της Λίβερπουλ.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας των «κόκκινων», Ντέιβιντ Τζέιμς, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το 1-0 επί της Άστον Βίλα στο «Άνφιλντ» μαζί και με τον Εμίλ Χέσκεϊ, ανέφερε για τον Κώστα Τσιμίκα: «Είναι, ίσως, το καλύτερο παράδειγμα ενός ποδοσφαιριστή που βελτιώθηκε τρομερά υπό τις οδηγίες του Κλοπ. Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν και ήταν σε τέτοια κατάσταση λες και παίζει στην ομάδα τρία χρόνια. Έβλεπα τα παιχνίδια του και σκεφτόμουν ότι αυτός ο τύπος είναι πραγματικά αγνώριστος» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις