Κορονοπάρτι Μπάνσκο τιμή: Τα δελεαστικά πακέτα – Η χρήση του freedom pass

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοπάρτι Μπάνσκο τιμή: Τα δελεαστικά πακέτα – Η χρήση του freedom pass

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Ριζάκη

Κορονοπάρτι Μπάνσκο τιμή: Πέντε χιλιάδες φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο ταξίδεψαν μέχρι το γειτονικό χειμερινό θέρετρο μεταξύ 9-12 Δεκεμβρίου για ξέφρενα πάρτι.

14.12.2021 | 18:51

Πέντε χιλιάδες φοιτητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο βρέθηκαν στο Μπάνσκο μεταξύ 9 και 12 Δεκεμβρίου για ξέφρενα πάρτι. Συγκεκριμένα, «χρησιμοποίησαν το freedom pass της κυβέρνησης», ανέφερε ο Ιωάννης Μπατζιόλας, ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού πρακτορείου, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA. Από τους 5.000 φοιτητές που συμμετείχαν στην εκδρομή, το 90% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και το 10% ταξίδεψε με αρνητικό μοριακό τεστ.

Τα πακέτα για το τριήμερο ήταν ιδιαίτερα δελεαστικά καθώς το κόστος διαμορφωνόταν:

Από Θεσσαλονίκη: 50 – 60 €/ άτομο

Από Αθήνα ή άλλες πόλεις: 100- 120 €/ άτομο

Μεταφορά: 2 διανυκτερεύσεις – 4στερο ξενοδοχείο

Το πρόγραμμα περιλάμβανε εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, όπως επίσης και επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά σε χωριό κοντά στο Μπάνσκο. Ειδικότερα όπως ανέφερε φοιτητής: «Το πάρτι την Παρασκευή μάλιστα δεν ήταν μόνο το πάρτι στο κλαμπ, είχε και πάρτι και το απόγευμα στα ιαματικά λουτρά στο χωριό Μπάνια, αλλά και 2 πάρτι με Έλληνα dj και γνωστό τράπερ». «Τα πρακτορεία που έκλεισαν τις εκδρομές γνωρίζοντας ότι έχουμε 5.000 Έλληνες φοιτητές κλείσαμε τα πάρτι πριβέ», δήλωσε ο κ. Μπατζιόλας.

Δείτε ακόμα:
Καταγγελία μητέρας: «Με απειλεί πως, αν εμβολιάσω τα παιδιά μας, θα με σκοτώσει»
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές του Μετρό
Exit mobile version