Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμναστική: Βίντεο από την πρώτη της προπόνηση μετά την επίθεση με βιτριόλι
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμναστική: Βίντεο από την πρώτη της προπόνηση μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου γυμναστική: Η γυμνάστριά της Χριστίνα Πάζιου μίλησε για την εξέλιξη της μαθήτριάς της, αλλά και για το πόσο τη θαυμάζει.

Για τις βοηθητικές ιδιότητες της γυμναστικής κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε σήμερα η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, ως φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα “Ποιος είναι πρωινιάτικα” σήμερα το πρωί, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά εικόνες, μέσω ενός βίντεο, από την πρώτη προπόνηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το Μάιο του 2020 και μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε εννέα χειρουργεία για τα τραύματά της.

«Η Ιωάννα ήταν αδύναμη, δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα ή ένα τραπέζι και να καθίσει. Μαζί με αυτό ήταν και όλη η κακή ψυχολογία του ‘δεν θέλω να κάνω τίποτα’. Άρα είναι δύο κομμάτια, και το σωματικό, και το ψυχολογικό. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι που θαυμάζω και μου έχει δώσει μαθήματα σε όλο αυτό το ταξίδι» ανέφερε η Χριστίνα Πάζιου.

Δείτε ακόμα:

Σοκ σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης -Συγγενής του πρώην συζύγου η δολοφόνος της 55χρονης

“Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα” – Αμετανόητος ο 51χρονος στη Γλυφάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις