Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρα Μεϊμαρίδη για social media: Η απάντηση στις δηλώσεις που προκαλεσαν
LIFESTYLE

Μάρα Μεϊμαρίδη για social media: Η απάντηση στις δηλώσεις που προκαλεσαν

Μάρα Μεϊμαρίδη για social media: «Κυρία Μάρα, μην τη λέτε χοντρή... Και πώς να την πω παιδί μου; Αφού είναι»

Στα αρνητικά σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα με αφορμή της προκλητικές της δηλώσεις αναφέρθηκε η Μάρα Μεϊμαρίδη. Η συγγραφέας και πρώην παίκτρια του J2US βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τα τελευταία γεγονότα και τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της. «Ένιωσα τα ίδια συναισθήματα στα social media, λες κι ήμουν στη Χούντα. Το να βγαίνει ο κάθε ένας στα social media, ο οποίος είναι καταθλιπτικός, κάθεται μες στο σπίτι του και δεν ξέρεις τι ψυχοφάρμακα έχει φάει και να επηρεάζει ανώνυμα και τους υπολοίπους, δεν είναι ελευθερία για εμένα. Κυρία Μάρα, μην τη λέτε χοντρή. Ε, πώς να την πω παιδί μου; Αφού είναι», δήλωσε αρχικά η Μάρα Μεϊμαρίδη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως είναι εντελώς απενεχοποιημένη και μιλάει όπως έχει μάθει η ίδια. «Έχω μεγαλώσει βλέποντας από τα σινεμά ακόμα το “Χοντρός και Λιγνός”. Είμαι εντελώς απενεχοποιημένη. Δεν έβλεπα “υπέρβαρος και λιποβαρής”, αυτοί είναι ανθρωπολογικοί όροι. Έτσι έχω μάθει, αυτή την παιδεία έχω και έτσι θα εξακολουθώ να μιλώ. Ναι, χρησιμοποιώ ανθρωπολογικούς όρους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως θεωρεί άδικη την επίθεση που δέχτηκε στα social, καθώς της στερεί την ελευθερία του λόγου. «Πρώτη πρώτη εγώ λέω τον εαυτό μου πίθηκο, αφού είμαστε σας αρέσει ή όχι. Μην λέτε ξεφτιλίζομαι, πείτε τσαλακώνομαι. Μα δεν είμαι χαρτί παιδί μου, το χαρτί τσαλακώνεται, εγώ ξεφτιλίζομαι. Υπήρξε μια άδικη επίθεση, γιατί εγώ χρησιμοποιώ τέτοιους όρους, από ανθρώπους που ήταν στα πάνελ εκπομπών κλπ. Αν εγώ θυμώσω και σου πω ότι δεν θέλω να μιλάς έτσι για εμένα, πάει να πει ότι σου στερώ την ελευθερία του λόγου και πάει να πει ότι εγώ δεν την πιστεύω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις