Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιλγουόκι Μπακς – Ρόκετς: Η «διαστημική» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλγουόκι Μπακς – Ρόκετς: Η «διαστημική» εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς - Ρόκετς: Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα στις 6 Δεκεμβρίου ο Έλληνας πρωταθλητής έγινε 27 χρονών.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος. Κόντρα στους αήττητους επί επτά ματς, Χιούστον Ρόκετς έκανε μία από τις πιο γεμάτες φετινές εμφανίσεις του. Ο Giannis μέτρησε μέτρησε 41 πόντους (1/3 τριπ., 14/16 διπ., 10/14 βολές), 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη σε 36:44 στο παρκέ. Το δεύτερο μπλοκ που έκανε στο ματς ήταν και ιστορικό, αφού τον έφερε στην 1η θέση της λίστας στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα στις 6 Δεκεμβρίου ο Έλληνας πρωταθλητής έγινε 27 χρονών. Το μπασκετικό φαινόμενο έχει “σαρώσει” τα πάντα στο NBA, ενώ έχει φτιάξει μία καριέρα που του έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στο Hall of Fame του αθλήματος. Ο “Greek Freak” μπορεί να έχει ήδη κατακτήσει δύο βραβεία MVP στην κανονική διάρκεια, ένα βραβείο καλύτερου αμυντικού και φυσικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, ως MVP των τελικών, αλλά πρόσφατα γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του και έχει όλο το -μπασκετικό και μη- μέλλον μπροστά του.

Το ευχητήριο video από τους Μπακς

Με αυτή την αφορμή δε, οι Μιλγουόκι Μπακς δημιούργησαν ένα εξαιρετικό video για να ευχηθούν στον άνθρωπο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, παρουσιάζοντας τις 27 καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα των “ελαφιών”. Πληροφοριακά, το βίντεο αναρτήθηκε στο λογαριασμό των Μπακς στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις