Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριάννα Κάρα – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: “Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας”
LIFESTYLE

Μαριάννα Κάρα – Στέφανος Πιτσίνιαγκας: “Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας”

Μαριάννα Κάρα - Στέφανος Πιτσίνιαγκας: "Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας. Τα προσχήματα ήταν η σωστότερη λέξη"

Καλεσμένη στο Love It της Παρασκευής βρέθηκε η Μαριάννα Κάρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, αλλά και για τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του “House of Fame” αποκάλυψε ότι: “Δεν ήταν καθόλου καλός ο χωρισμός μας, αλλά ούτε και η περίοδος μετά. Τα προσχήματα ήταν η σωστότερη λέξη. Στη αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί σκέφτεσαι όσα έζησες και έγιναν. Μου πήρε πολύ χρόνο αυτό εμένα και έπρεπε να το δουλέψω πολύ. Μετά τον χωρισμό έκανα μεγάλη αλλαγή, από το μαύρο στο άσπρο”.

Και πρόσθεσε ότι: “Σαν το άτομο που ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα σχέση. Εύχομαι να είχα μάθει λίγο περισσότερο υπό διαφορετικές καταστάσεις τον άνθρωπο αυτό. Βιάστηκα! Και οι δύο ψάχναμε μια έξτρα στήριξη”.

“Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ότι χωρίσαμε για να κάνει focus στην καριέρα του. Πιστεύω ότι δεν ισχύει. Τον λόγο τον ξέρει ο ίδιος. Μετά τον χωρισμό κοιτούσα μόνο εμένα, δεν ήθελα να αναλωθώ αλλού” είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις