Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παύλος Χρηστίδης ΚΙΝΑΛ: Δεν ζούμε στο ’60 να βγω σαν κομματάρχης να δίνω γραμμές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Χρηστίδης ΚΙΝΑΛ: Δεν ζούμε στο ’60 να βγω σαν κομματάρχης να δίνω γραμμές

Παύλος Χρηστίδης ΚΙΝΑΛ: Στο ερώτημα εάν θα στηρίξει Ανδρουλάκη ή Παπανδρέου, ο κ. Χρηστίδης απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του.

Την πρόθεσή του να μιλήσει σήμερα με σαφή τρόπο και σε πολιτικό πλαίσιο για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε ο Παύλος Χρηστίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο ερώτημα εάν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου, απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του. “Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του 60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα”, είπε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική.

Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα και πως είχε επικοινωνία και με τους δύο. Χαρακτήρισε αυτονόητη τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών, λέγοντας ότι είναι δημοκρατική και θεσμική διαδικασία. Κάλεσε όσους ψήφισαν στον πρώτο γύρο να έρθουν και στον δεύτερο, καθώς “η υψηλή συμμετοχή είναι εγγυητής για την επόμενη ημέρα, για μια παράταξη μεγάλη που θα ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του χαρακτήρα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις