Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

27

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Σουξές – σύντροφος: «Δεν την προσέγγισα εγώ γιατί πρόλαβε εκείνη και έκανε την πρώτη κίνηση»
LIFESTYLE

Γιώργος Σουξές – σύντροφος: «Δεν την προσέγγισα εγώ γιατί πρόλαβε εκείνη και έκανε την πρώτη κίνηση»

Γιώργος Σουξές - σύντροφος: «Όταν εργαζόμουν στη ΔΕΗ βασανιζόμουν ψυχικά. Δεν περνούσα καλά».

Ο Γιώργος Σουξές μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο θέατρο και έκανε ειδική μνεία στη σύντροφό του, με την οποία ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο Γιώργος Σουξές ανέφερε: «Όταν εργαζόμουν στη ΔΕΗ βασανιζόμουν ψυχικά. Δεν περνούσα καλά. Μετά ήταν μία διαδρομή, που είχε πολλές δυσκολίες. Σιγά σιγά συνήθισα τη ζωή του ηθοποιού και τώρα είμαι πανευτυχή». «Από πολύ μικρός ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ήθελα να κάνω μόνο αυτό και τίποτε άλλο», τόνισε!

Και υπογράμμισε: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι. Το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Πήγαινε πολύ καλά αλλά αποφάσισα μια μέρα να το σταματήσω γιατί έχανα το δρόμο προς το θέατρο». Πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική; «Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός εκείνος μου είπε σκ@τ@. Χωρίς να το καταλάβει μου είπε μια λέξη που χρησιμοποιούμε οι ηθοποιοί για καλή επιτυχία. Η μητέρα μου έλεγε ότι έχω πάρει απόσπαση στην Πτολεμαΐδα και δουλεύω στη ΔΕΗ», λέει.

«Είχα σαν πλάνο ότι αν δεν μπορούσα να ζήσω από αυτή τη δουλειά θα σταματούσα»

Και συμπλήρωσε: «Όταν πρωτοξεκίνησα ως ηθοποιός, κάθε φορά που τελείωνε το πλάνο ήμουν αόρατος, ένα αναλώσιμο προϊόν, που δεν με χρειαζόντουσαν πια. Εγώ κατάλαβα ότι για να παραμείνω στη δουλειά έπρεπε να την μάθω καλά και επικεντρώθηκα εκεί. Έτσι άρχισαν να με εκτιμούν και να με βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Οικονομικά βέβαια ήμουν πάντα χαμένος».

«Δεν είπα ποτέ ότι θα τα παρατήσω. Είχα όμως σαν πλάνο ότι αν δεν μπορούσα να ζήσω από αυτή τη δουλειά θα σταματούσα. Ευτυχώς δεν συνέβη», συ,πλήρωσε. Μιλώντας για τη σύντροφό του και το γάμο τους, λέει: «Δεν προσέγγισα εγώ τη σύντροφό μου γιατί πρόλαβε εκείνη και έκανε την πρώτη κίνηση. Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος, είναι ανεξάρτητη. Η προετοιμασία του γάμου μας δεν θα πάρει πολύ χρόνο γιατί η σύντροφός μου θέλει να είναι σε κλειστό κύκλο και εγώ θέλω να κάνει ό,τι την ευχαριστεί. Αυτή θα αποφασίσει αν θα είναι σε εκκλησία ή σε δημαρχείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις