Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φλωρινιώτης – Πιτσούλη Πρωινό: Χαμός στην εκπομπή, τι συνέβη
LIFESTYLE

Φλωρινιώτης – Πιτσούλη Πρωινό: Χαμός στην εκπομπή, τι συνέβη

Φλωρινιώτης - Πιτσούλη Πρωινό: Με αφορμή την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο τραγουδιστής.

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Γιάννη Φλωρινιώτη και της Πηνελόπης Πιτσούλη με αφορμή την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο τραγουδιστής. Ολα ξεκίνησαν όταν η Πηνελόπη Πιτσούλη τοποθετήθηκε για το θεατρικό έργο «Νικοτιτανικός» που ξεκινά στην Κύπρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης και στο οποίο θα συμμετέχει και ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος επιστρέφει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες. «Είναι ένα περίεργο σχήμα, είναι ένα όχι άλλο θέατρο! Εγώ δεν θα πήγαινα ακόμα κι αν πεινούσα. Ο κ. Φλωρινιώτης θα είναι για μένα ένα ξένο σώμα γιατί εκείνος είναι τραγουδιστής κι εγώ είμαι ηθοποιός», σχολίασε με δηλώσεις της στο Πρωινό η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Έχω εκνευριστεί πολύ με τις δηλώσεις αυτής της κυρίας. Δεν ξέρω αν πεινάει αυτή ή όχι αλλά εγώ δεν έχω θέμα επιβίωσης. Εγώ αυτή τη δουλειά δεν την κάνω για τα λεφτά. Κατέκρινε, υποτίμησε όλο το team των πρωταγωνιστών. Είπε ότι είμαι ένα ξένο σώμα στην παράσταση, την πληροφορώ ότι το επάγγελμά μου είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, χορευτής. Γέμιζα στάδια και αναψυκτήρια».

Και σε έντονο ύφος πρόσθεσε: «Πώς κυρία μου από τη στιγμή που δεν έχεις δει μία παράσταση να την κατακρίνεις; Με στενοχώρησε. Πιο πολύ με στενοχώρησε που είπε ότι θα έρθει να μας γιουχάρει το κυπριακό κοινό! Δεν τη γνωρίζω την κυρία, την έχω δει σε κάποια σίριαλ. Να ευχαριστεί τον Θεό που ο Ρέππας, ο Παπαθανασίου και ο Ρήγας την έκανα γνωστή… Επειδή έγινες γνωστή κυρία μου, μπορείς να υποτιμάς τον κόσμο; Έκανε και η μύγα κ@@@ και έχ@@σε τον κόσμο όλο… Την έχω χ@@@@νη! Να ζητήσει συγνώμη από τον Κυπριακό λαό… Είναι κακιά και ζηλιάρα…Να σκεφτείς τι λες, μεγάλη γυναίκα είσαι».

Η απάντηση της Πηνελόπης Πιτσούλη:

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, στη συνέχεια, βγήκε τηλεφωνικά στο Πρωινό και είπε: «Δεν ξέρω πώς χε@@@ν οι μύγες, δεν έχω δει καμία μύγα να χέ@@ει. Για τον κύριο Φλωρινιώτη δεν είπα τίποτα. Το μόνο που είπα, όταν έμαθα το σχήμα, είναι ότι ο κύριος Φλωρινιώτης ανήκει σε άλλο χώρο, είναι αρτίστας. Αν αυτό το θεωρεί χέ@@μο, τον έχ@@α, τι να κάνουμε τώρα; Όχι, ποτέ δεν θα έπαιζα μαζί του. Τι να κάνω μαζί του; Κακώς κάθομαι τώρα και απαντώ στον κύριο Φλωρινιώτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις