Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο Σύνταγμα: “Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του”
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο Σύνταγμα: “Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του”

Επίθεση συμμορίας ανηλίκων στο Σύνταγμα: Σοκάρει η επίθεση συμμορίας εφήβων σε 17χρονους. Μεταξύ τους και ένας 7χρονος που κρατούσε μαχαίρι.

Επίθεση δέχτηκαν δυο νεαροί από συμμορία εφήβων που προσπάθησε να τους αρπάξει τα πορτοφόλια. Ανάμεσα στους υποψήφιους ληστές και ένας 7χρονος, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι. Aπίστευτα είναι όσα περιγράφει νεαρός, ο οποίος έπεσε θύμα της συμμορίας ενώ πήγαιναν να πάρουν το μετρό από το Σύνταγμα. Όπως είπε στην εκπομπή TLIVE, ξαφνικά τους πλησίασε ένας ανήλικος, ο οποίος ήταν από 7 μέχρι 10 ετών και τους ζήτησε τα λεφτά και τα κινητά τους. Μάλιστα, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να δώσουν τα πράγματά τους, ο μικρός επίδοξος ληστής, έβγαλε ένα μαχαίρι “πιο μεγάλο από το μπόι του”.

“Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα. Αρχικά ήρθε ένας 7χρονος, 10 χρονών το πολύ, Ρομά. Ρωτάει από ποια περιοχή είμαστε και μας λέει βγάλτε τα όλα, κινητά, λεφτά. Εμείς αρνηθήκαμε. Από έναν 7χρονο, έγιναν άλλα 10 άτομα στην ηλικία μας, δηλαδή 15 και πάνω. Μας λένε πάλι να δώσουμε τα λεφτά μας και τα κινητά μας. Πάλι αρνηθήκαμε. Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του και λέει τα κινητά σας και τα λεφτά σας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις