Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και τρυφερότητα: Αυτά τα τρία θα σε… πνίξουν στα χάδια
PLUS

Ζώδια και τρυφερότητα: Αυτά τα τρία θα σε… πνίξουν στα χάδια

Ζώδια και τρυφερότητα: Τους «βγαίνει» και νιώθουν και εκείνοι καλύτερα όταν σε αγκαλιάζουν.

Είναι κάποια ζώδια που εκδηλώνουν την αγάπη τους και την τρυφερότητά τους με αγγίγματα και πολλές αγκαλιές. Είναι ο τρόπος τους για να σου δείξουν το πώς αισθάνονται. Τους «βγαίνει» και νιώθουν και εκείνοι καλύτερα όταν σε αγκαλιάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Πρώτος στην λίστα μας ο Ζυγός και όχι άδικα. Είναι το ζώδιο που ό,τι νιώθει το εκφράζει. Αγαπά πολύ και του αρέσει η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός, η εκδήλωση των συναισθημάτων και φυσικά οι αγκαλιές. Δεν το νοιάζει αν είστε μόνοι στο σπίτι ή σε δημόσιο χώρο. Η αγκαλιά είναι μέρος της ζωής του και αν δεν θέλεις να σε αγκαλιάσει τότε θα πληγωθεί βαθιά και θα θεωρήσει ότι κάτι συμβαίνει και πως η σχέση σας περνάει δεδομένα κρίση. Επίσης όταν είναι στην αγκαλιά σου νιώθει μεγάλη ασφάλεια και προστασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τον Ζυγό! Νιώθει πολλά και θέλει να δείχνει τα συναισθήματά του. Είναι τρυφερό ζώδιο, ρομαντικό και αγαπά την οικειότητα και την φροντίδα. Θα σε αγκαλιάσει χωρίς λόγο, απλά και μόνο γιατί του βγαίνει να το κάνει. Και όπως και ο Ζυγός, θα το κάνει είτε δημόσια, είτε είστε με παρέα είτε μόνο οι δυο σας.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι σαν ένα μικρό γατάκι που θέλει αγκαλιές, χάδια και τρίβεται συνέχεια στα πόδια σου. Είναι λοιπόν λογικό το ζώδιο αυτό να εκφράζει τα συναισθήματά του με αγκαλιές, χάδια και φιλιά. Άλλωστε όταν αγαπά κάποιον/α το κάνει με όλη του την καρδιά και θέλει να του δείχνει. Η αγκαλιά είναι μέρος της έκφρασης του πώς νιώθει και θα την κάνει είτε είστε μόνοι, είτε με κόσμο γύρω σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις