Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπιμπίλας για Χατζηγεωργίου: Το θέατρο είναι το πρώτο των ηθοποιών, όχι τα ριάλιτι
LIFESTYLE

Μπιμπίλας για Χατζηγεωργίου: Το θέατρο είναι το πρώτο των ηθοποιών, όχι τα ριάλιτι

Μπιμπίλας για Χατζηγεωργίου: Ο πρόεδρος του ΣΕΗ διαφωνεί με την επιλογή του ηθοποιό να παρατήσει παράσταση για να συμμετέχει σε ριάλιτι.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή ενδέχεται να συμμετέχουν στο Survivor. Για να το κάνουν όμως αυτό, έπρεπε πρώτα να αφήσουν τις θεατρικές τους δουλειές. Γεγονός που έκανε έξαλλο τον ηθοποιό και πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρο Μπιμπίλα. Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε σε έντονο ύφος: «Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις.

Πρώτα είχαμε του Άρη Σερβετάλη, τώρα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έχουμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι. Διαφωνώ με τον Γιάννη που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που και για το ΣΕΗ δεν είναι σωστό και για μένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι το πρώτο των ηθοποιών, δεν μπορεί να είναι τα ριάλιτι»!

Η απάντηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

 Η δήλωση της Μυριέλλας Κουρεντή

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, τόσο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, όσο και η Μυριέλλα Κουρεντή ετοιμάζουν βαλίτσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις