Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 4 αποχώρηση 6/12: Η πρώτη ανάρτηση της Αγάπης στο Instagram
LIFESTYLE

GNTM 4 αποχώρηση 6/12: Η πρώτη ανάρτηση της Αγάπης στο Instagram

GNTM 4 αποχώρηση 6/12: Για την Αγάπη τέλειωσε χθες το ταξίδι στο ριάλιτι μόδας. Η ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην τελική του ευθεία βρίσκεται πλέον το GNTM, καθώς ο μεγάλος τελικός σιγά-σιγά πλησιάζει. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μάθαμε μάλιστα την τελική πεντάδα του ριάλιτι μόδας, καθώς στο φινάλε της βραδιάς αποχώρησε η Αγάπη Μπρουκς, που από πολλούς θεωρούνταν φαβορί.

Έτσι η πεντάδα του GNTM 4 αποτελείται από τους Κυβέλη, Όλγα, Ειρήνη, Κωνσταντίνο και Αγγαίο. Λίγο μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το GNTM, η Αγάπη επέστρεψε στο Instagram κάνοντας την πρώτη της ανάρτηση..

Αναλυτικά το μακροσκελές κείμενο που ανέβασε το 18χρονο μοντέλο:

Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.

•Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official.

•Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει

•Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα

•Ευχαριστώ τον @xander_romanov για την καταπληκτική φωτογραφία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις