Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδέρφια Νέο Ηράκλειο: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε
ΕΛΛΑΔΑ

Αδέρφια Νέο Ηράκλειο: Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Αδέρφια Νέο Ηράκλειο: Στην ίδια πολυκατοικία, σε διαφορετικά διαμερίσματα, διαμένουν ο πατέρας των δύο παιδιών και ο αδελφός τους

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί στο Νέο Ηράκλειο. Δύο στενοί συγγενείς, ένας αδελφός και η αδελφή του, βρέθηκαν νεκροί. Το επικρατέστερο σενάριο σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο αδελφός να σκότωσε την αδελφή του- για άγνωστο ακόμα λόγο- και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Τις σορούς των δύο νεαρών παιδιών βρήκε την Τρίτη το πρωί ο άλλος αδελφός τους, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στο μικρό δώμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας, στην οδό Ολυμπίας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, στην οδό Ολυμπίας 30. Τα δύο αδέλφια, 34 χρονών ο άνδρας και 29 χρονών η γυναίκα, φέρουν τραύματα από καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά επικρατέστερα είναι είτε ο ένας από τους δύο να πυροβόλησε τον άλλον και στη συνέχια να αυτοκτόνησε, είτε να πρόκειται για διπλή αυτοχειρία. Πολύ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο τα δύο αδέλφια να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας. Στο μικρό δώμα του τετάρτου ορόφου, έχει κληθεί ιατροδικαστής ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν όλους τους χώρους και παίρνουν καταθέσεις τόσο από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας όσο και τους γείτονες. Ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για την απώλεια προ καιρού της μητέρας των παιδιών, ενα γεγονός που προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα στα αδέλφια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις