Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

04

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 8χρονος bullying: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στο νεφρό
ΕΛΛΑΔΑ

8χρονος bullying: Πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στο νεφρό

8χρονος bullying: Το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής

Ένα ακόμα περιστατικό bullying σε σχολείο ήρθε στη δημοσιότητα. Πατέρας του 8χρονου μαθητή ύστερα από δίμηνη υπομονή αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να καταθέσει μηνύσεις για τα όσα περνάει το παιδί του. Ένας μαθητής της Γ’ Δημοτικού βλέπει εφιάλτες λόγω του bullying που δέχεται από τρεις συμμαθητές του. Το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Όταν ο γιος του στο σπίτι του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο MEGA καταγγέλλει πως τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που μίλησαν μαζί του άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται. Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην Α’ Δημοτικού. Τότε σύμφωνα με τον πατέρα του στοχοποιήθηκε από τρεις συμμαθητές του και το bullying έγινε συστηματικό. Ο διευθυντής του δημοτικού στη Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των τριών μαθητών, έκανε και ο ίδιος συστάσεις στα παιδιά αλλά το bullying συνέχισε να υφίσταται.

Το παιδί σταδιακά άλλαξε συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό του και η όρεξη για το σχολείο άρχισε να χάνεται. Με τις μηνύσεις του ο πατέρας που στρέφεται κατά του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ζητάει την προστασία του παιδιού του. Οι νέες καταγγελίες για bullying έρχονται να πλαισιώσουν μια σειρά από άλλες ανάλογες το τελευταίο διάστημα σε σχολεία ολόκληρης της χώρας. Με τις περιγραφές να προβληματίζουν όλο και περισσότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις