Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαλάντης – Πετράκος: “Απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο”
LIFESTYLE

Βαλάντης – Πετράκος: “Απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο”

Βαλάντης - Πετράκος: Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή το στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε και σχετικά με το Survivor.

Συνέντευξη έδωσε ο Βαλάντης στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Συγκεκριμένα μίλησε για το Survivor και τις σχετικές συναντήσεις που έχει κάνει, ενώ σχολίασε και το Γρηγόρη Πετράκο και τη στάση του σχετικά με τον εμβολιασμό, ρίχνοντάς του τα βέλη του. «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι στο Survivor, αλλά σίγουρα έχουν γίνει συναντήσεις. Η απάντηση για το ποιος θα μπει θα δοθεί από τον παραγωγό και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Θα είμαι χαρούμενος αν είμαι μέσα στους εκλεκτούς που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Στις εξετάσεις πριν μπω στο Nomads διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό και αναγκάστηκα να μην ακολουθήσω. Στις εξετάσεις για το Survivor μού ήρθαν μνήμες από τις εξετάσεις του Nomads και τα νέα για την υγεία μου που είχα μάθει τότε. Με αγχώνει και πάλι η διαδικασία των εξετάσεων, υπάρχει πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Η δήλωσή του για το Γρηγόρη Πετράκο

Για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο Βαλάντης απάντησε: «Δεν λέω αν εμβολιάστηκα ή όχι γιατί δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν. Το έχουν κάνει πολλοί κατά καιρούς και πατάνε πάνω σε αυτό για να κερδίσουν πράγματα. Και έχω αναφέρει και το όνομα του κυρίου Πετράκου. Φίλε μου, δεν μπορείς εσύ να λες τις δικές σου απόψεις και να παροτρύνεις ανθρώπους με τις απόψεις σου στο να μην εμβολιαστούν, λέγοντας ότι αν εμβολιαστούν και πεθάνουν δεν θα πάρει κανένας ευθύνη. Όπως και εκείνος δεν θα πάρει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους στους οποίους λέει να μην εμβολιαστούν και δεν πάνε να εμβολιαστούν και μπορεί να πεθάνουν. Άρα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα πραγματικά και απορώ πώς δίνουν το βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο και μεταφέρουν τις απόψεις του στον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις