Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Ίμβριος – Survivor: «Δεν θα κρίνω τον Τριαντάφυλλο αλλά καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας»
LIFESTYLE

Πέτρος Ίμβριος – Survivor: «Δεν θα κρίνω τον Τριαντάφυλλο αλλά καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας»

Πέτρος Ίμβριος - Survivor: Ο τραγουδιστής αφού επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor.

Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε ο Πέτρος Ίμβριος ο οποίος μίλησε για όλα. Ο τραγουδιστής αφού επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor, τόνισε ότι είναι κάτι που επεξεργάζεται προς το παρόν και το συζητάει με την οικογένειά του, και κυρίως με τις κόρες του, τη γυναίκα του και τον… εννέα μηνών γιο του. Όπως είπε, θα ζυγίσει καλύτερα τα πράγματα και θα αποφασίσει, αν και όπως είπε, δεν είναι κανένα από τα μέλη της οικογένειάς του και πολύ θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία που γνωρίζει ο Τριαντάφυλλος μετά τη “θητεία” του στο περυσινό Survivor, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: “Δεν θα κρίνω τον Τριαντάφυλλο αλλά καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μας στο κεφάλι μας”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε στο παρελθόν: “Έπεσα σε μελαγχολία στα 25 μου χρόνια. Άρχισα να σκέφτομαι ‘αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να τη ζήσω;”. “Έχουμε επαφές, αλλά όχι πολύ συχνές με την Άννα Βίσση” τόνισε ο ίδιος καθώς η Άννα Βίσση τον είχε παντρέψει με τη Ναταλία Γερμανού πριν από αρκετά χρόνια.

Δείτε ακόμη
«Προκαλεί» ξανά η Μάρα Μεϊμαρίδη – «Είμαι ΑΜΕΑ τώρα, δεν είναι ωραίο το θέαμα, καλά έκαναν και με έδιωξαν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις