Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια Δεκεμβρίου 2021 – τυχερές μέρες: Ποια είναι η δική σου;
PLUS

Ζώδια Δεκεμβρίου 2021 – τυχερές μέρες: Ποια είναι η δική σου;

Ζώδια Δεκεμβρίου 2021 - τυχερές μέρες: Η τυχερή μέρα του Δεκεμβρίου για το ζώδιό σας

Ο Δεκέμβριος μπήκε και το μόνο που θέλουμε, είναι να φανεί καλός μαζί μας. Εάν έχετε περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα, ήρθε η ώρα να σας πούμε ότι ο δωδέκατος μήνας του χρόνου που θα αποχαιρετήσουμε σε λίγο, κρύβει κάποιες πολύ καλές ημέρες για το κάθε ζώδιο. Σε περίπτωση που νιώθετε απογοητευμένοι και δυσκολεύεστε να μπείτε σε χριστουγεννιάτικο mood, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε ποια από τις ημέρες του Δεκεμβρίου, θα είναι τυχερή για εσάς.

woman in white t-shirt sitting on brown floral sofa
Κριός
Τυχερή μέρα: 13 Δεκεμβρίου

Ο Άρης που είναι κυβερνήτης σας, μπαίνει στον Τοξότη εκείνη τη μέρα, οπότε ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για ανεπανάληπτες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Θα ευνοηθούν πολύ οι σπουδές σας αλλά και μια εξέλιξη στα επαγγελματικά σας μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ταύρος
Τυχερή μέρα: 19 Δεκεμβρίου

Ο πλανήτης που σας κυβερνά είναι η Αφροδίτη, που εστιάζει πάντα σε θέματα αγάπης και ομορφιάς. Η προσοχή σας θα στραφεί στα συναισθηματικά σας εκείνη τη μέρα ενώ τα πάντα θα τεθούν στο μικροσκόπιο και θα εξεταστούν ενδελεχώς μέχρι να οδηγηθείτε στη σωστή απόφαση.

Δίδυμοι
Τυχερή μέρα: 18 Δεκεμβρίου

Με μια Πανσέληνο εκείνη τη μέρα στο ζώδιό σας, θα δείτε τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνατε τόσο καιρό στις σχέσεις σας. Θα ανακαλύψετε τρόπους επιβράβευσης του ίδιου σας εαυτού και των άλλων αλλά παράλληλα θα κάνετε σημαντικές κινήσεις στον εργασιακό τομέα ου θα συνοδεύονται από άμεσα κέρδη.

Καρκίνος
Τυχερή μέρα: 16 Δεκεμβρίου

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτόν τον μήνα, προκαλώντας πολλές εκπλήξεις στη ζωή σας. Η 16η Δεκέμβρη θα σας κάνει να αναζητήσετε το άλλο σας μισό και είναι πολύ πιθανό να το βρείτε μέσα από αυτό που λέγεται πεπρωμένο.

Λέων
Τυχερή μέρα: 19 Δεκεμβρίου

Η συγκεκριμένη ημέρα είναι κατάλληλη για ρομαντισμό και πρέπει να βάλετε βασική προτεραιότητα στη ζωή σας την αγάπη εάν θέλετε να ζήσετε έντονα. Η απόλαυση και η ευχαρίστηση μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα αν είστε μόνοι. Εάν είστε σε σχέση, όσα αισθάνεστε, θα αναζωπυρωθούν.

brown cable knit socks
Παρθένος
Τυχερή μέρα: 20 Δεκεμβρίου

Εκείνη τη μέρα θα νιώσετε έτοιμοι να βγείτε από το comfort zone σας, δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή σας ή μπορεί απλά να βρείτε ένα νέο χόμπι. Η απόφαση που θα πάρετε πάντως, θα είναι σίγουρα ανανεωτική για εσάς.

Ζυγός
Τυχερή μέρα: 19 Δεκεμβρίου

Είναι η ιδανική ημέρα για να καλέσετε αγαπημένους σας φίλους στο σπίτι και να τους περιποιηθείτε ή να περάσετε ζεστές στιγμές με οικογενειακά σας πρόσωπα. Θα νιώσετε άμεσα την πολυπόθητη αναζωογόνηση και χαλάρωση.

Σκορπιός
Τυχερή μέρα:11 Δεκεμβρίου

Είτε θέλετε να μάθετε μια νέα γλώσσα είτε να εστιάσετε στην καλλιέργεια μιας καινούριας δεξιότητας, θα παρατηρήσετε σημαντική πρόοδο στον εαυτό σας στις 11 Δεκέμβρη. Θα προχωρήσετε σε ενδοσκόπηση, εντοπίζοντας τι είναι αυτό που σας φέρνει περισσότερη χαρά και πλήρωση.

woman in black and white floral hijab standing beside green tree
Τοξότης
Τυχερή μέρα: 28 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν αποχαιρετήσετε τον μήνα αλλά και ολόκληρο τον χρόνο, νιώθετε την έντονη επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να περάσετε μαζί τους ζεστές στιγμές. Θα αισθάνεστε την ανάγκη να ανήκετε κάπου πιο έντονη, και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε πρώτα από όλα αφού εμπιστευτείτε πρώτα τον εαυτό σας

Αιγόκερως
Τυχερή μέρα: 21 Δεκεμβρίου

Θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια και όρεξη αυτή τη μέρα ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας ξεχωρίσουν και θα σας παρατηρήσουν προσεκτικά, χτίζοντας σχέσεις που θα αντέξουν στον χρόνο.

Υδροχόος:
Τυχερή μέρα: 24 Δεκεμβρίου

Θα ζήσετε έντονα πάθη εκείνη τη μέρα και θα μεταμορφωθείτε σε κάποιους τομείς της ζωής σας, αποκτώντας νέα εφόδια για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν αποφασίστε να κάνετε.

Ιχθείς
Τυχερή μέρα: 28 Δεκεμβρίου

Θα νιώσετε να μεταμορφώνεστε και να αναγεννιέστε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να εισάγετε το νέο κεφάλαιο στην καθημερινότητά σας. Ετοιμαστείτε να ζήσετε νέες εμπειρίες στον μέγιστο βαθμό.

man and woman looking each other standing under green leafed tree
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις