Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Ο σύζυγός μου φαίνεται πιο εξωστρεφής, ενώ δεν είναι
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Ο σύζυγός μου φαίνεται πιο εξωστρεφής, ενώ δεν είναι

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Σε συνέντευξή της η ηθοποιός μίλησε για το σύζυγό της και την οικογένειά τους.

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με οικοδέσποινα τη Σίσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της προσπάθεια να σκηνοθετήσει, αλλά και για το σύζυγό της και συνάδελφό της Φάνη Μουρατίδη.

Για την πρώτη προσπάθεια να σκηνοθετήσει στο θέατρο

«Το ήθελα πολλά χρόνια, δίσταζα να το δοκιμάσω. Κάτι με κρατούσε πίσω. Κάποια στιγμή μεγάλωσα και τοπ πήρα απόφαση. Οι συνάδελφοι μου με εμπιστεύτηκαν και πορευόμαστε μαζί. Η παράσταση είναι σαν τη ζωή, έχει και γέλιο και δάκρυ. Ενώ δεν είναι κωμική παράσταση, ο θεατής φεύγει με χαμόγελο.», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο κόσμος θέλει τα θέατρα ανοιχτά. Οι θεατές είναι γενναίοι που έρχονται στις παραστάσεις. Οφείλουμε να κρατούμε τα θέατρα ανοιχτά σε αυτήν την εποχή, που είναι εμπόλεμη».

Για το σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη

«Τα παιδιά μου έχουν δει την σειρά που γνωρίστηκα με τον σύζυγο μου, Φάνη Μουρατίδη και τους φάνηκε αστείο».

«Τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Όταν ο ένας δεν έχει κουράγιο και χάνει την ψυχραιμία του, τότε αναλαμβάνει ο άλλος. Ο Φάνης φαίνεται πιο εξωστρεφής, ενώ δεν είναι και εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο, μπορώ να γίνω η ψυχή της παρέας», είπε κλείνοντας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις